Tel. 022 – 6751 444

Main Menu

Gelzooltjes voor ouderen

Naarmate we ouder worden krijgen we steeds meer last van onze gewrichten en onze voeten. Juist als er pijnklachten optreden, is het belangrijk om goed voor de voeten te zorgen. Gelzooltjes kunnen de dag een stuk aangenamer maken voor de voeten, knieën en overige gewrichten. Zeker voor ouderen die op zoek zijn naar lichte zachte inlegzooltjes met goede demping adviseren wij om de Bama Comfort gelzooltjes eens te proberen. Ze wegen weinig, zitten lekker zacht en leveren een comfortabele demping.

Vooral ook voor ouderen die moeite hebben om de schoenen aan te trekken, zijn de ultradunne gelzooltjes zeer praktisch. Overige opmerkingen:
  • » bij behoefte aan extra demping adviseren wij om over te stappen op sportzooltjes
  • » warmtezooltjes zijn erg comfortabel tegen koude voeten
  • » last van zweetvoeten, gelzooltjes helpen maar speciale geurzooltjes beter

Bama gelzooltjes - Ultradunne Gel liner

Een absolute aanrader als u op zoek bent naar comfortabele inlegzooltjes. Bama heeft ultradunne gelzooltjes die in praktisch iedere schoen passen. Uitstekende gelzooltjes voor ouderen vanwege de voordelen op het gebied van:
  • » Demping
  • » Drukpunten verdeling
  • » Voetcomfort
  • » Luchtcirculate en vochtopname

De Bama gelzooltjes zijn dermatologisch getest en ook succesvol op ook voor de gevoelige huid. Goede slijtvastigheid waardoor u gemiddeld 1 seizoen dit product in de schoen kunt gebruiken.

Ook voor ouderen met last van hun hielklachten of juist de voorvoet zijn deze gelzooltjes een zachte verademing. A merk kwaliteit. Bama is een merk van de bekende multinational SC Johnson.

Artikelnr: 1817 Bama gelzooltjes ultradun
Fabrikant: Bama
Categorie: Voetcomfort
Geslacht: Heren en dames
Maten: 35-45
Prijs: € 12,95 per paar

Bestellen

Woly all round – Silver Fresh 3D

Uitermate comfortabele inlegzooltjes met zeer goede demping, voetcomfort en uitzonderlijke prestaties op het gebied van hygiëne!! Het latexfoam met anatomisch gevormd voetbed zorgen voor een comfortabel draagcomfort met bijpassende drukverdeling. Speciale kussentjes zijn er rond de hiel en de bal van de voet. Lekker zacht voor de voeten.

De X-Static zilverionen houden de schoenen droog en fris. De beste inlegzooltjes tegen zweetvoeten. Een aangename bijkomstigheid! Een frisse geur met goede antibacteriële werking. Zeer effectief bij gevoelige voeten.

De Woly inlegzooltjes index (1-5) voor de Silver Fresh 3D:
Demping: ++++
Stabiliteit: +++
Hygiëne: +++++
Warmte: +
Artikelnr: 6108 Woly geurzooltjes Silver Fresh 3D
Fabrikant: Woly
Categorie: All round
Geslacht: Heren en dames
Maten: 36-47
Prijs: € 19,95 per paar

Bestellen