Tel. 022 – 6751 444

Main Menu
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Klittenbandschoenen van wol

Liromed klittenbandschoenen worden aan de binnenkant uitgevoerd met 100% natuurlijk wol. Schapenwol ademt en ventileert. Het zorgt voor een uitstekende warmteregulering en houdt de voeten lekker warm in de winter. Zeker als u weinig lichaamsbeweging heeft dan biedt wol het voordeel dat de voeten lekker warm blijven. En tegelijkertijd worden ze niet klam vanwege de ventilatie. En nog puur natuurlijk wol ook.

Ook op een warme dag werken klittenbandschoenen vochtwerend. Wol ademt. Er zitten luchtgaatjes voor ventilatie. En de speciale zilverionen techniek houdt de voeten droog en hygiënisch schoon. Zeker als u voetklachten heeft, zorg dan goed voor de beste voetverzorging. Vermijd synthetische kunstmatigheden en gun uw voeten het beste schoeisel.

De wollen klittenbandschoenen zijn wasbaar op 30 of 40°. Dat is het voordeel van een natuurproduct. Dus ook als ze niet meer lekker ruiken of vies zijn geworden dan kunt u ze gewoon in de wasmachine reinigen.

Productoverzicht

Lamswollen voetenwarmers

Tederzachte lamswollen voetenwarmers met veel draagcomfort voor in huis. De 100% natuurlijke binnenvoering van lamswol ademt en zorgt voor een uitstekende warmteregulering. Geen klamme voeten maar de lamswollen voetenwarmer ventileert en verwarmt.

Voetenwarmers

Wollen voetenzak

Een wollen voetenzak ademt, ventileert en verwarmt beter dan fleece of polyester. Doorgaans werken we met 100% natuurlijk schaapswol. Lamswol is ook mogelijk maar dat is wel een stuk duurder. Zowel Pellis als Kaiser hebben een productlijn voor een wollen voetenzak. Kaiser scheelt u in de portemonnee. Deze bieden een perfecte A-kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Voetenzakken