Tel. 022 Ė 6751 444

Main Menu
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Verbandschoenen bij revalidatie

Verbandschoenen zijn uw ideale schoeisel bij revalideren. Met de klittenband krijgt u de schoenen makkelijk open, en stelt u ze naar wens in dat ze niet knellen. Zeker als u nog herstellende bent van een operatie bieden verbandschoenen veel comfort, gemak en stabiliteit. Los van voetklachten is het ook voor mensen met een rugpijn of heupklachten een verademing.

Moeite met schoenen aantrekken?
Heeft u verband om uw voeten?
Last van opgezwollen voeten?

HygiŽne speelt bij revalidatie een belangrijke rol. U wilt geen infecties oplopen en het herstel bevorderen. 100% natuurlijk schapenwol met ingebouwde zilverionen techniek bieden een antibacteriŽle werking en werken vochtregulerend. De schoen ademt en ventileert. Wat de voet nodig heeft voor een gezonde huid.

De sterke PVC rubberen zool geeft steun bij het lopen. Geen slappe pantoffels maar een stevige zool met goede drukverdeling. De antislip zool houdt u beter op de been. Zeker als alle spieren nog niet optimaal functioneren is het voorkomen van nieuwe blessures van belang. Daarbij adviseren wij u om ook uit te kijken naar andere hulpmiddelen bij revalidatie:

Productoverzicht