Tel. 022 – 6751 444

Main Menu

Voetencrème

Voor praktisch iedere voetenkwaal heeft het Duitse Rowo een effectieve voetencrème. Wij werken sec met de Duitse A-merken Röwo en Sportlavit. Topkwaliteit dat ook wordt aangeboden via de fysiotherapeut en apotheek. Er staat duidelijk vermeld voor welke toepassing ieder artikel geschikt is. Voor nadere informatie er staat heel veel informatie op de website. Of laat een e-mail achter met uw vraag.

Verzendkosten:

  • » verzendkosten in Nederland € 6,95
  • » verzendkosten in België € 15,95

Röwo voetencrème

Een heerlijk verzachtende verkoelende voetencrème tegen warme voeten en zweetvoeten. De kamille brengt de voeten tot rust, het vermindert de stress. De Japanse muntolie biedt een verkoelende werking en laat een prettig frisse geur achter. Wij adviseren dit artikel voor een goede voetverzorging in het algemeen en specifiek ook bij zweetvoeten. Voor eenieder biedt deze voetencrème een aangename voetverzorging.

Artikelnr: RSL72 Röwo voetencrème
Fabrikant: Röwo
Categorie: Zweetvoeten
Inhoud: 50 ml
Prijs: € 7,45 per stuk

Bestellen

Röwo eeltcrème

De eeltcrème maakt de huid zacht en soepel. Het bevordert het natuurlijke regeneratieproces van de huid waarbij nieuwe gezonde cellen worden aangemaakt en oude eeltlaag stap voor stap verdwijnt. Smeer deze hydraterende eeltcrème op uw droge voeten en/of eelt. Dit artikel bevat o.a. Ureum om de huid weker te maken. En Allantoïne voor een soepele gladde huid. Kortom deze Röwo eeltcrème is jouw oplossing tegen eeltvoeten.
Artikelnr: RSL73 Röwo eeltcrème
Fabrikant: Röwo
Categorie: Eeltcrème
Inhoud: 50 ml
Prijs: € 8,75 per stuk

Bestellen

Röwo blarencrème

Deze verzorgende voetencrème is gemaakt van Vitamine E, D panthenol en hertentalg met als missie om de huid te verzachten, te verzorgen en weer soepel te maken. Het beschermt jouw voet tegen wrijving, alsof er een tweede huid over de wondjes wordt gelegd. Effectieve helende werking van wondjes, blaren, kloofjes en ruwe huid.
Artikelnr: RSL74 Röwo Hirschtalgcrème
Fabrikant: Röwo
Categorie: Blaren
Inhoud: 100 ml
Prijs: € 11,75 per stuk

Bestellen

Röwo warmtebalsem

Deze warmtebalsem is uitermate geschikt voor ontspanning van spieren, pezen en gewrichten. Het vermindert de pijn in de rug en spierpijn. Een warmtebehandeling bevordert de bloedcirculatie, ontspant het lichaam en geeft een rustgevend effect. Masseer de Röwo warmtebalsem op de pijnlijke plek (niet op wondjes!). De natuurlijke ingrediënten werken diep door in het weefsel. Deze warmtebalsem wordt ook veel gebruikt door fysiotherapeuten. Je kunt het ook smeren op de voet, als je veel last hebt van koude voeten.
Artikelnr: 108015 Röwo Warmtebalsem
Fabrikant: Röwo
Categorie: Koude voeten
Inhoud: 50 ml
Prijs: € 8,75 per stuk

Bestellen

Röwo Spatadercrème

Deze spatadercrème is een kwalitatief hoogwaardig product met pure botanische ingrediënten die de gespannen huid verzorgen en een therapeutische werking hebben. Deze Röwo been en ader balsem is met name zeer effectief als u last heeft van spataders of gezwollen voeten. De hoogwaardige bestanddelen vitamine F, paardenkastanje (tegen spataders), Aloë Vera en menthol verlichten en voeden de huid.
Artikelnr: 106324  Röwo been en venen balsem
Fabrikant: Röwo
Categorie: Spatadercrème
Inhoud: 100 ml
Prijs: € 8,75 per stuk

Bestellen

Röwo sportgel

Deze crème verkoelt en ontspant het lichaam na sporten of zware fysieke inspanningen. Zeer effectief bij spier- en gewrichtsklachten maar ook prima te gebruiken bij vermoeide voeten. De sportgel beschikt over bestanddelen zoals Arnica, Japanse muntolie en Echinacea. Naast verkoeling werkt deze vetvrije sportgel tegelijkertijd ook ontsteking remmend, jeukverminderend en pijnverlichtend.
Artikelnr: 108040  Röwo sportgel
Fabrikant: Röwo
Categorie: Sport
Inhoud: 100 ml
Prijs: € 8,75 per stuk

Bestellen