Tel. 022 – 6751 444

Main Menu
  • alt text

Warmtebalsem

De Rowo warmtebalsem warmt de spieren op voor een wedstrijd. Zorg voor een goede warming-up. De warmtebalsem wordt ook door veel sporters, ouderen en fysiotherapeuten gebruikt voor de volgende toepassingen:
  • » spierontspanning
  • » ontstekking remmend
  • » bloedcirculatie bevorderend

Bij een stijve nek, rugpijn en spierpijn in de kuiten weten de meeste mensen de warmtebalsem te waarderen. De natuurlijke plantaardige ingrediënten hebben een grondig diepe werking in het weefsel. Je kunt warmtebalsem ook gebruiken bij koude voeten of benen. Bijvoorbeeld in de winter of bij lang stilzitten.

Röwo warmtebalsem

Deze warmtebalsem is uitermate geschikt voor ontspanning van spieren, pezen en gewrichten. Het vermindert de pijn in de rug en spierpijn. Een warmtebehandeling bevordert de bloedcirculatie, ontspant het lichaam en geeft een rustgevend effect. Masseer de Röwo warmtebalsem op de pijnlijke plek (niet op wondjes!). De natuurlijke ingrediënten werken diep door in het weefsel. Deze warmtebalsem wordt ook veel gebruikt door fysiotherapeuten. Je kunt het ook smeren op de voet, als je veel last hebt van koude voeten.
Artikelnr: 108015 Röwo Warmtebalsem
Fabrikant: Röwo
Categorie: Koude voeten
Inhoud: 50 ml
Prijs: € 8,75 per stuk

Bestellen Voetencreme overzicht