Tel. 022 – 6751 444

Main Menu
  • alt text

Sportlavit Douche fit - Sportdouchegel

Bij warm weer of na het sporten adviseren wij de Sportlavit Douchegel met menthol. Dé cooling down tegen vermoeide spieren en een verhit lichaam. Het helpt na het sporten ook om spierpijn te verminderen, De voordelen van de Sportlavit Douchefit op een rijtje:
  • » Frisse cooling down douche na het sporten
  • » Stimulerende douche om jou te activeren
  • » Verkoelende menthol douchegel in de zomer

De sportdouchegel werkt verkoelend en re-activeert jouw lichaam. Langdurig vitaliserende werking. Voel je weer vitaal.


Sportlavit Douche Fit – productspecificaties

Douchegel Douchefit Sport Lavit is een sterk koelende douchegel en werkt lekker verfrissend. Door de toevoeging van Menthol wordt het lichaam na inspanning snel weer geregenereerd. Bij warm weer draagt het douchen met Sport Lavit Douchefit douchegel bij aan een fris schoon gevoel. PH huid neutraal.
Artikelnr: RSL7 Sportlavit douche fit
Fabrikant: Sportlavit
Categorie: Sport
Geslacht: Heren en dames
Inhoud: 200 ml
Prijs: € 5,25 per stuk

Bestellen

Sportgel

Na het sporten is de Röwo sportgel ook aan te bevelen. Zeer effectief bij spier- en gewrichtsklachten en vermoeidheid. Met ingrediënten zoals Arnica, Japanse muntolie en Echinacea. Naast verkoeling werkt deze vetvrije sportgel tegelijkertijd ook ontsteking remmend en effectief tegen spierpijn. Een mooie synergie met de sportdouche na een inspannende sportinspanning.

Meer info

Sportzooltjes

Voor betere sportprestaties en meer comfort adviseren wij sportzooltjes met optimale stabiliteit, drukverdeling en schokdemping. Sportzooltjes voorkomen voetoverbelasting, zweetvoeten, blaren en drukplekken. Besteed aandacht aan jouw voeten, zeker als je ze flink belast met sporten.

Meer info

Röwo voetencrème

Na het sporten kun je de vermoeide voeten insmeren met Röwo sportgel maar voor de optimale ontspanning en verkoeling, Ervaar de Röwo voetencrème. Met kamille voor ontstressen. En Japanse muntolie voor een aangename verfrissing en lekkere geur.

Meer info