Tel. 022 – 6751 444

Main Menu

Gelzooltjes

Wij bieden een royaal assortiment gelzooltjes, sportzooltjes, warmtezooltjes en hielkussens tegen gunstige prijzen. De gelzooltjes bieden meer voetcomfort en demping. Dé oplossing om lekkerder te lopen en sporten. Tegelijkertijd zorgen de gelzooltjes goed voor de voeten met een gebalanceerde drukpuntenverdeling demping en transpiratie afvoer. Wij richten ons op topkwaliteit van de bekende merken als:

Gelzooltjes soorten

Het is bij gelzooltjes belangrijk om het ideale exemplaar te bestellen rekening houdend met jouw voeten, schoenen en de toepassing. De ene persoon zoekt sportzooltjes, de ander heeft pijnklachten en de overgrote meerderheid kiest voor een gelzooltje omdat deze zo lekker zit. Praktisch iedere voetenmaat is leverbaar. Let bij de productkeuze wel goed op de zooldikte of deze goed in jouw schoen past.

Inlegzooltjes voor iedere situatie

Om optimaal in te spelen op de klantwens bieden we naast gelzooltjes nog een serie inlegzooltjes met optimale prestaties op het gebied van voethygiëne, sport, vochtabsorptie en temperatuur. Innovaties om iedere dag weer een stuk aangenamer te maken voor de voeten. Voorbeelden dry touch technologie, anti schok plus, microfaserfleece, zilverionen, Fast Forward 3D. Lees meer over de unieke zooltjes eigenschappen en profiteer van veel voordeel.

Gelzooltjes & voetverzorging

Veel mensen komen pas achter het praktische comfort van gelzooltjes als ze last hebben van hun voeten of gewrichten. Overbelasting, extra schokdemping, zweetvoeten, betere grip in de schoenen zijn klachten waar wij oplossingen voor bieden. Wij bieden naast gelzooltjes nog meer oplossingsgerichte voetverzorging producten aan:

Zweetvoeten oplossing

Miljoenen mensen in de wereld hebben last van zweetvoeten. Op zich is transpireren gezond maar het brengt vaak nare geurtjes en overmatig veel vocht met zich mee. Veel mensen gaan zich ongemakkelijk voelen door hun zweetvoeten, krijgen stress. Wij hebben een breed scala aan oplossingen voor zweetvoeten. Zelfs dermatologen verwijzen naar ons door.

Lees meer over zweetvoeten

Gelzooltjes bestellen

Bestel jouw gelzooltjes en overige voetverzorgingsproducten voordelig via onze website of per telefoon. Wij leveren de artikelen 2x per week uit. De meeste producten hebben we op voorraad. Voor bestellingen boven 29 euro berekenen we geen verzendkosten.