Tel. 022 – 6751 444

Main Menu
  • alt text

Geurzooltjes in combinatie met iontoforese

Iontoforese is een effectieve behandeling tegen zweetvoeten, zweethanden en klotsende oksels. Iontoforese is een pijnloze behandeling waarmee je met zwakke wisselstroom de zweettransport bij de klieren reduceert tot normale proporties. Deze lichte stroom wordt toegediend via elektroden. Het water geleidt de stroom naar de zweetvoeten. Deze prikkelt de zweetklieren zodat ze minder zweet produceren. Je kunt ook met de zweethanden in de waterbak en voor de oksels is een extra elektrodenmodule.

Je kunt in iontoforese in jouw eigen tijd thuis uitvoeren. Eerst kun je het apparaat 4 weken huren om te zien of deze het gewenste effect oplevert. Bij tevredenheid kun je het iontoforese apparaat aanschaffen. De huur wordt dan weer verrekend. Er zijn steeds meer dermatologen die hun klanten doorverwijzen naar onze iontoforese aanbieding. Het is dé manier om van jouw zweetprobleem af te komen. Je dient er wel rekening mee te houden dat je wekelijks 1 of meerdere keren met de zweetvoeten in de waterbak dient te stappen. Het kost dus wat tijd maar het levert dan ook wel weer veel op.

Eigenlijk is iontoforese de aanleiding geweest waarom wij gestart zijn met geurzooltjes. We merkten dat er zoveel mensen met zweetvoeten rondlopen. De missie van iontoforese is om de zweetproductie te verminderen. Dat lukt bij 80% van onze cliënten. Veel klanten doen er goed aan om nog steeds gebruik te maken van goede geurzooltjes met zilverionen:
  • » Deo active geurzooltjes voor frisse geur
  • » Silver Active 3D geurzooltjes met maximum support tegen zweetvoeten

Vraag stellen