Tel. 022 – 6751 444

Main Menu

Schoenendeo

Voor een frisse geur raden we je aan om een Bama of Woly schoenendeo te proberen. Zeker als je veel last hebt van zweetvoeten. Een schoenendeo neutraliseert nare geurtjes en zorgt voor een aangenaam frisse geur gedurende 48 uur. Je kunt de dermatologisch getest schoenendeo sprayen in praktisch alle schoenen van sneakers, leren schoenen tot voetbalschoenen. Je kunt dit absoluut niet vergelijken met het inspuiten van een gewone okseldeo in je schoenen. De kracht van een goede schoenendeo is juist het onttrekken van de nare geur.

Veel mensen combineren deze schoenendeo met nieuwe gelzooltjes. Een aangename verfrissing. Als je extreem veel last hebt van zweetvoeten dan raden we je aan om frisse geurzooltjes te nemen. Zo versterk je jouw bescherming tegen zweet, verbeter je de luchtcirculatie in de schoen en wordt vocht opgenomen.

Bama schoenendeo trainer fresh

Effectieve schoenendeo voor 48 uur lang hygiënisch frisse schoenen. Met de dubbele spraykop spuit de schoen in richting de teen en de hiel. Ideaal voor sportschoenen, werkschoenen en sneakers. Naast een frisse geur heeft de schoenendeo een antibacteriële werking.

Artikelnr: A39 Bama Trainer Fresh schoenendeo
Fabrikant: Bama
Categorie: Schoenendeo
Inhoud: 100 ml
Prijs: € 5,95 per stuk

Bestellen

Woly schoenendeo Magic Fresh

De Magic Fresh schoenendeo van Woly zorgt voor een langdurig frisse geur in jouw schoenen, helm of ander textiel. Eenvoudig sprayen met de makkelijk enkelzijdige spraykop. Naast neutraliseren van de geur biedt deze ook preventie tegen het ontstaan van nieuwe geurtjes. Uiteraard functioneert de geurneutralisatie het beste als je deze combineert met de vochtopnemende geurzooltjes met zilverionen.

Artikelnr: A39 Bama Trainer Fresh schoenendeo
Fabrikant: Woly
Categorie: Schoenendeo
Inhoud: 100 ml
Prijs: € 6,35 per stuk

Bestellen

Piggy Proof Active Perfume

Een innovatieve schoenendeo op basis van nanotechnologie. De Piggy Proof spray werpt een onzichtbare beschermlaag op tegen bacteriën, vocht en geurvorming. Zweet trekt niet in het zooltje of de schoen. Bacteriën krijgen geen speelruimte. De ademende beschermlaag ventileert goed. De actieve parfum neutraliseert nare geurtjes en werkt gedurende 1 week uitstekend. Kortom de schoenen blijven langdurig mooi. En last but not least je kunt ondanks zweetvoeten zonder zorgen rondlopen met een frisse schoenengeur. De schoenendeo met maximaal resultaat tegen zweet.

Artikelnr: ZVD1 Piggy Proof Active Perfume
Fabrikant: Piggy Proof
Categorie: Schoenendeo
Inhoud: 125 ml
Prijs: € 17,50 per stuk

Bestellen