Tel. 022 – 6751 444

Main Menu

Sportzooltjes voor hardlopen

We maken bij sportzooltjes onderscheid tussen hardlopen, noppenschoenen, balsporten (voetbal / hockey / tennis) en lange wandelingen. We kunnen twee running modellen echt aanbevelen. Maximale prestaties op het gebied van schokdemping en stabiliteit.

Woly Fast Forward 3D – sportzooltjes voor hardlopen

Woly heeft speciaal voor hardlopen de ideale sportzooltjes ontwikkeld. Unieke eigenschappen op het gebied van schokdemping en stabiliteit op een licht voetbed. De sportzooltjes vangen de klappen op tijdens het hardlopen. De Fast Forward 3D sportzooltjes laten de voeten optimaal afrollen. Daarnaast zit er een Dry Touch ® technologie in verwerkt om het vocht optimaal op te nemen. Woly sportzooltjes index (1-5) voor de Fast Forward 3D:

Demping: +++++
Stabiliteit: ++++
Hygiëne: +++
Warmte: ++
Artikelnr: 6118 Woly sportzooltjes Fast Forward 3D
Fabrikant: Woly
Categorie: Sportzooltjes
Geslacht: Heren en dames
Maten: 36-47
Prijs: € 24,95 per paar

Bestellen

Bama Running – gelzooltjes voor hardlopen

De Bama sportzooltjes hebben een gelkussen plus 360 graden hielcup verwerkt in het materiaal. Tijdens het hardlopen profiteer je van sterke schokdemping, ultralichte zooltjes en bescherming tegen voetklachten. Het anatomisch gevormde voetbed verdeelt de druk optimaal over de hiel, voorvoet of middenvoet. Hardlopen met een softere landing.

Producteigenschappen:
  • » Schokdemping bij sport
  • » Drukpunten verdeling
  • » Voetcomfort
  • » Lucht- en vochttransport
Artikelnr: 117 Bama gelzooltjes Running
Fabrikant: Bama
Categorie: Sportzooltjes
Geslacht: Heren en dames
Maten: 35/36 – 45/46
Prijs: € 19,95 per paar

Bestellen