Tel. 022 – 6751 444

Main Menu

Röwo voetencrème

Naast het selecteren van goede gelzooltjes kun je op deze website ook jouw voordeel doen met een verzorgende voetencrème. Voetverzorging met de juiste voetencrème is belangrijk als je last hebt van:
  • » pijnlijke voeten
  • » blaren
  • » jeuk

Gelzooltjes creëren verzachtende omstandigheden voor de voet. Door 1 of 2 maal daags een verzorgende voetencrème te smeren, kalmeert de voet en wordt de huid weer lekker soepel.

Röwo voetencrème

Heerlijk verzachtende voetencrème. Effectieve verzorgende werking en tegelijkertijd aangenaam verkoelend. De Röwo voetencrème voelt en verfrist fris door de kamille en Japanse muntolie. Wij adviseren dit artikel met name voor mensen met pijnlijke voeten en bij zweetvoeten.

Artikelnr: RSL72 Röwo voetencrème
Fabrikant: Röwo
Inhoud: 50 ml
Prijs: € 7,45 per stuk

Bestellen

Röwo voetencrème tegen eelt

Deze eeltzalf maakt de eelt zacht en draagt bij aan het natuurlijke regeneratieproces van de huid. Deze voetencrème Het maakt de oude droge huid week en stimuleert de aanmaak van nieuwe gezonde huid. Een absolute aanrader om overmatig veel eelt te verminderen. Het hydrateert de huid en maakt deze soepeler. De ideale basis om de huid weer prettig soepel te maken. Deze eeltvoetencrème verzorgt de voet met o.a. ureum en allantoïne.
Artikelnr: RSL73 Röwo Hornhautsalbe
Inhoud: 50 ml
Prijs: € 8,75 per stuk

Bestellen

Röwo voetencrème tegen kloofjes

De beschermende en verzorgende voetencrème bij wondjes, blaren en ruwe huid. Speciaal gemaakt van o.a. hertentalg en provitamine B5 om de om kapotte huid te verzachten, verzorgen en weer soepel te maken. Het hydrateert de droge huid vochtiger en laat pijnlijke plekken rustig helen alsof er een 2e huid wordt gegenereerd. Deze hirschtalgcrème werkt ook goed tegen kloofjes.
Artikelnr: RSL74 Röwo Hirschtalgcrème
Fabrikant: Röwo
Inhoud: 100 ml
Prijs: € 11,75 per stuk

Bestellen

Röwo warmtebalsem

Deze warmtebalsem is uitermate geschikt voor ontspanning van spieren, pezen en gewrichten. Het vermindert de pijn in de rug en spierpijn. Een warmtebehandeling bevordert de bloedcirculatie, ontspant het lichaam en geeft een rustgevend effect. Masseer de Röwo warmtebalsem op de pijnlijke plek (niet op wondjes!). De natuurlijke ingrediënten werken diep door in het weefsel. Deze warmtebalsem wordt ook veel gebruikt door fysiotherapeuten. Je kunt het ook smeren op de voet, als je veel last hebt van koude voeten.
Artikelnr: 108015 Röwo Warmtebalsem
Fabrikant: Röwo
Inhoud: 50 ml
Prijs: € 8,75 per stuk

Bestellen

Röwo been en ader balsem

Deze voetencrème is een kwalitatief hoogwaardig product met pure botanische ingrediënten die de gespannen huid verzorgen en een therapeutische werking hebben. Deze Röwo been en ader balsem is met name zeer effectief als u last heeft van spataders of gezwollen voeten. De hoogwaardige bestanddelen vitamine F, paardenkastanje (tegen spataders), Aloë Vera en menthol verlichten en voeden de huid.
Artikelnr: 106324  Röwo been en venen balsem
Fabrikant: Röwo
Inhoud: 100 ml
Prijs: € 8,75 per stuk

Bestellen

Röwo sportgel

Deze crème verkoelt en ontspant het lichaam na sporten of andere lichamelijke inspanningen. Zeer effectief bij spier- en gewrichtsklachten maar ook prima te gebruiken bij vermoeide voeten. De sportgel beschikt over bestanddelen zoals Arnica, Japanse muntolie en Echinacea. Naast verkoeling werkt deze vetvrije sportgel tegelijkertijd ook ontsteking remmend, jeukverminderend en pijnverlichtend.
Artikelnr: 108040  Röwo sportgel
Fabrikant: Röwo
Inhoud: 100 ml
Prijs: € 8,75 per stuk

Bestellen